Я вдячна Боже, що жива

Виктория Гребенюк Роженкова
Між нами знову порожнеча,
І оселилась в серці туга...
Від почуттів постійна втеча,
В душі моїй нестерпна хуга...

Не вірю більше я в дивА,
І не берусь змінити долю...
Я вдячна Боже,що жива!
Гріхи,що є усі замолю...

Не покидай на призволяще,
Мені так боляче самій,
Я вірю й знаю буде краще,
Я за тобою по прямій...
17 07 2022 рік
Вікторія Г М Р