Пiсня Всесвiту

Лина Зыбина
Я буду чути, як ти спiваєш.
Я буду чути, як ти живеш.
Я буду чути всi думки вдалеч,
що ти ховаєш i тут, і десь.
 
Я буду чути, коли ти плачеш.
Я буду чути увесь твій біль.
Я буду чути все чітко, наче
то перша хвиля за довгий штиль.
 
Я хочу дати тобі кращі ноти.
Я хочу дати натхнення і мрій.
Я хочу дати життя безтурботне,
що так необхідне в кожному дні.
 
Я хочу дати серветку та віру.
Я хочу дати надію з надій.
Я хочу дати всього, що зумію,
бо я ненавиджу всю твою біль.