Я розберусь сама

Инна Омут
Я розберусь сама,
Не треба мені нікого.
Час - як стіна:
Ти,
Я,
Війна
І безкінечна втома.

Я розшукаю світ
Красивих, квітучих лілій,
Сама ж у своїй душі,
І знову засяє мрія.

А поки - поможе час!
Готую запаси грому...
Я розділяю нас...
Мене накриває втома.

Я знову сама, печаль.
Завжди одна, на жаль.
Я розберусь з усім!
Час, як стіна,
Крізь пальці життя.
Ти...
Я...
Пробіл.

19.07.2022

© Inna Омут, 2022