All my good things

Евгений Николаевский
All my good things (Newspaper blues)
To Bobbit               
                If your hand or foot
                Causes you to stumble,
                Cut it off
                And throw it from you.
                Matthew 18:8
I was drunk
   Like a doll,
And I took
   A dirty girl,
And I brought her home,
   Not so bad!
But my wife
   Was awake,
And the girl
   Was pushed away,
And I was laid to bed.   
   Was laid to bed!

I lay
   Like a cadaver
And I see
   A great nightmare.
I keep my breathing in:
   It badly stinks,
And I see
   That my wife
Took
   A sharpened knife
And cut all my good things.   
   All my good things! 

I awake
   Like mad
And I see:
   All is bad.
I smell my own shit:
   It badly stinks.
And I see
   That my wife
Took
   A sharpened knife
And cut all my bad things.
   All my good things!
 
Всё моё хорошее (Газетный блюз)
Боббиту
        Если твоя рука или нога               
        Заставит тебя споткнуться,
        Отрежь её
        И отбрось от себя.               
           Матфей 18:8

   Я был пьян
      Как кукла,
   Повстречал
      Девку-суку
   И привел ее домой -
   Бог мой!
   Но жена
  Не спала
  И девку
    Прогнала,
 А меня уложила в кровать,
  Уложила спать!

Я лежу
   Как кадавр
И дрожу -
   Вот кошмар.
Не дышу -
   Ну и вонь!
И я вижу
   Что жена
Острый нож
    Взяла
И отрезала всё моё -
  Всё моё хорошее!

Я проснулся
   Как барсук
И я вижу:
   Мне каюк.
Я в дерьме -
   Ну и вонь!
И я вижу
   Что жена
Острый нож
    Взяла
И отрезала моё плохое -
   Всё моё хорошее! -