Яшьлэр иле

Гульзима Хасан
Яшьлэр иле- кошлар иле,
Гузэл каеннар жире.
Без белмибез, юк курмэдек,
Андый доньялар бире.

Бу доньялар янэ килсэ,
Яшлэр, матур балалар,
Безне сагынып сойлэрлэр,
Кулда кутэреп йорерлэр.

Гафу яшьлэр, я булмаса,
Гаеп бездэ, балалар,
Китермэдек кошлар жирен,
Куйдык ялган жыр илен.