***

Ирина Гребельная 2
Я мрію лише про вільну Вкраїну,
Про ліси та лани без тривог!!!!
Моя Батьківщина суспільна руїна,
Чекаю для ординських катів некролог!!!!


Моя Батьківщина соборна,єдина...
Над ордою ми прагнемо всі перемог!!!
Ми в курсі,що буде і наша година,
Репарацій готовий вже "каталог"!!!!