В самоту...

Маргарита Метелецкая
     Беззахистно, беззастережно
     Пірну, мій Боже, в самоту -
     Очікувану та безмежну,
     Чутливу, затишну оту,

     Коли із серця ллються вірші...
     І без жури, і без вагань
     Я віднайду в наскрізній тиші
     Шалені стоси сподівань!

     Застигнуть корогви мовчання...
     І Янгол буде колисать
     Намріяне і незвичайне,
     Що й у казках не написать!

     І справжній Рай в колишній пустці!
     Ще й вийду в світло...в білій хустці!