Благословить...

Маргарита Метелецкая
     Давно вже не шукаю винного,
     Бо, звісно, винна я сама...
     І другорядне від первинного-
     Самотня тиша відлама...

     Вже не шукаю подорожнього,
     Щоби між тернами іти...
     Не ллю з пустого до порожнього -
     Простую ревно до мети...

     Чекаючи на суть глибинную,
     Просіюю прийдешню мить...
     І знаю : Бог мене, повинную,
     І любить, і благословить!..