люблю дощ

Галина Би-Локур
люблю дощ,
 теплий, моросливий.
Люблю навіть грозовий,
з річкою в розливах.
Каченята на воді,
диво серед дива.
Вода з річки в потік
 та в Дніпровські води.
 Щоб не бути в самоті,
тягнеться рід до роду.