Спинiть...

Маргарита Метелецкая
       Чуттєва повінь не заллє жагу...
       А Віра - то заплаче, то всміхнеться...
       І шлях мій - ген за обрій сивий в'ється -
       Шукає звістку втрачену благу...

       Шукає ті замулені сліди,
       Що заховались у змарнілий липень,
       Який в пожежах і тривогах хлипа
       Вселенської кривавої біди...

       І що не день - новий стікає стрес
       На Землю, очманілу від тортурів, -
       Тайфуни, землетруси , смерті, бурі
       Та війни...Всі молитви - до Небес -

       Спиніть вже кару цю - тяжку, бездонну!
       Спиніть жахіть журу Армагедонну !