Ярактан

Рамиль Бурханов
Мин яратам!
Сине мин яратам!
Синен очен генэ, яшим!
Мин яратам!
Бэхетке карата!
Мухэбетем! Син минем кояшым!

Сине соем!
Яратып соем!
Кадерле голем! Минем жаным!
Ак кошлардай!
Очоп килем!
Йореккеем! Озеле янып!

Мин яракта!
Сине нык согынам!
Соенеп кенэ! Очорашик!
Мин ярактан!
Ошыгып кайтам!
Мухэбетлэ! Килешеп яшик!

Урманнардан койткач,
Синен яннарында!
Кочаклап мине! Уберсенме?
Согынып янгач,
Уфа елга буйларында,
Ышанычларымны озмессенме?

Мин яракта!
Сине нык яратам!
Синен очен, сина генэ яшим!
Мин яратам!
Бэхетке карата!
Син бит минем, мухэббет нурым!