Але це так круто

Инна Омут
Але це так круто: з тобою за руку!
Стікають хвилини за нашим маршрутом,
І вечір невпинно прямує до ночі,
А я відпускати тебе так не хочу!
Мені так спокійно зараз і тут,
Місто за нами кроки рахує,
Я знову сьогодні сама не засну,
Коли моє серце з тобою ночує…

Але це так круто: чай з шоколадом,
З вікна роздивитись будинок за садом,
Ніжність стікає дощем по вікну…
Де ти і як ти?
Коли ж я засну...
Вечір прекрасний... І знову четверта...
Ранок безжально іде без конверта, 
Я так і не спала, рахуючи час…
Солодкі парфуми, мелодія — джаз.

Але це так круто: життя за вікном,
Ми кожного дня видихаємо мрії!
Кожну секунду щастя, як сон,
Приходить до хати, розносячи стіни
Власних ілюзій, страху і фобій,
Щоразу показує інші дороги...
Я знов на роботу - кава, сніданок,
І десь за вікном озирається ранок.

Але це так круто: з тобою за руку!
Стікають хвилини за нашим маршрутом,
І вечір невпинно прямує до ночі,
А я відпускати тебе так не хочу!..

28.07.2022

© Inna Омут, 2022