***

Ирина Гребельная 2
Я римую не теги,я римую не за ради дозвілля...
Я римую бо вірю і знаю у велич всього майбуття!!!
Народилася я раніше за званців,що не будуть каранці....
Ми усі у лютому стали дивовижно як бранці!!!

Ми єдина родина,що стала на захист своєї землі,
Ми уся Україна як завжди єдина навіть на битому склі!
Я живу в найкращій у світі вільній країні,
Де лише волю та свободу несуть пісні солов"ні!