17 июня 2022

Галина Максимова 6
В інтернеті пишуть росіяни,
Що Україна затягнула їх в війну,
Підготувала пастку і капкани,
На них сычала, как на сатану!

А ще й із величчю шанують окупантів,
Що мирний люд розстрілюють в упор.
Немає правди в слові їх " гарантів " -
Абсурд, жестокость, ахинея, вздор!

Одна із " матерів " хвалила свого сина
За те, що награбоване прислав.
Хіба така вже бідна ви країна?
Убийц, о Боже, Ты хоть не прославь! 
 
Серед усіх дописувачів жоден
Ні слова розуміння не сказав.
Сліпо-глухий народ, що з путінцями згоден.
  "Божок" их путами не божьими связал...

Якась із доньок попросила татка
Айфон їй з України переслать,
ДругА каблучку попросила в братка,
А между слов...сплошные маты...в мать...

Тих росіян, які за Україну,
Паплюжать теж такими лиш словами,
Каміння їм кидаючи у спину.
 Культуру речи позабыли хамы!

...Моє містечко орки зруйнували,
Звільнили від зв'язку і інтернету,
Зерно, олію вивезли, що вкрали.
Но...вовсю кричали : " Настамнету! "

 В боях  сини ще гинуть молодії -
Від дев'ятнадцяти до старших вже роками,
Сльозами й горем огортаються події...
Они убиты русскими руками!
 Весь світ чекає суду над рашизмом -
Це новий звір нового вже століття,
За наслідками схожий він з фашизмом...
...Благаю, Боже, припинити лихоліття!