Просто лiто

Светлана Абрамова 66
Раптово вітер налетів шалений з півдня,
Приніс з собою зграю хмар важких та темних,
Тополі похилив й жита нараз скуйовдив,
Розсипав перли дощові по всьому степу.
А потім зник за мить - як не було ніколи.
Хмаринки стрімко розчинилися в повітрі...
Знов тепле сонечко засяяло у небі.
Веселка обрій кольорами розцвітила.
Пташина дзвінка заспівала свої пісні.
Поглянь - це просто літо! Літо в кожній миті...