29 июля 2022

Галина Максимова 6
Народе мій, невже після війни
Ти знов терпітимеш злодюг біля корита,
Які руйнують і закони, і тини,
Ще більш грабують нас...несамовито.

За що ж тоді всі хлопці полягли?
Що скаже президент і депутати?
Сини від прірви з честю відтягли
Країну рідну, ім'я якої -- МАТИ!

Не можна зволікати ні на мить,
Боротись треба й з тими, хто живе
Посеред нас й зухвалістю хамить -
Вчиняє зло й стрімкіше вверх пливе!

... Стражденне старше покоління,
Його беззахисність буття,
Невпевненість ... підірване коріння,
Для "йти вперед" немає вже "взуття"...

Вготована безвихідь, безнадія,
Бо втратили опору в цій війні.
Мужі державні, нам потрібна " Дія " -
Старенькому, старенькій і мені!..

Не можна, здобуваючи Свободу,
Посіяти зневіру в Майбуття!
Хай прийде Час і для мого Народу
Почнеться відлік справжнього ЖИТТЯ!