2 августа 2022

Галина Максимова 6
Здається, часу пласт перевернувся...,
Але є обнадійлива брехня :
Астрологи змагаються і пнуться
Довести, що не варта слів броня.

Чи вірити...не вірити... хто знає -
Так заколисують усі їх віщування...
Вже й день до ночі швидше пробігає -
Чи ми війни почуємо прощання?..

Вона розмахує зловісними крилами,
Бузкове небо краючи навпіл,
Вкриває землю вогняно шатрами,
Вбиває миттю тисячами стріл.

Та є на силу ще сильніша сила -
Це ВІРА в Перемогу над цим злом!
Ще оживе Калина моя мила
І на світанку скине свій шолом!