Коли..

Александр Шевченко 62
Давно не писав, бо війна убила мою Музу.

Українське, емоційнке:

Коли тебе ще не бомбили,
Але звучить сигнал тривоги,
То ти звертаєшся до БОГА,
І молишся ЙОМУ щосили...

У тій молитві про спасіння -
Що тобе ГОСПОДЬ захистить
Задумайся, хоча б на мить -
Про душу воїнів нетлінну...

То ж не просіть за себе БОГА -
А за Героїв України,
Яких вже втратили родини,
Хто наближає Перемогу...