Посумуй за мною, посумуй

Галина Би-Локур
Посумуй за мною, посумуй.
Напиши вірші зі світлих дум.
Глянь летить метелик білий,
і струмок очистив каламуть,
біжить, дзвенить  веселий.

Звелечай, свою княжну.
Звелечай, душевно.
Сукно душевності стели,
зберіг для мене ти напевно.

Склади вірші із світлих дум,
читай коли на серці сумно.
Читай мені, поему, саме ту...
про кохання...в срібних зернах.