То не рос яни жар в йни

Владислав Леголас Жданов
То не росіяни жар війни
Пострілом ракети розпалили,
Клятих то бандерівців сини
Україні злеє поробили.
І озвався з пекла сатана,
Загарчавши з будки,мов собака:
"Вкрай потрібна нам ота війна,
Щоб провчити добре висікаку!
Звідси геть прогнати м*****ля,
Аби ним тут навіть не смерділо,
І під ним горіла щоб земля,
Ревучи від злості - от це діло! "
І поганим ротом біс ригнув,
Світ від звуку того захитався,
Небокрай вогнями спалахнув,
В хаті малий хлопчик розридався.