укр 11 простiр душi

Радужное Тело
11 08 2022
Мiж вами є    розкутii   серця - по  свiту звiстка  вже  пiшла.
Що Бога  буде  прийнята  мета – навчена богом кожная  душа.
Щоб  в вiрi   народилось  немовля , що пам’ятає   iстини  слова.
По  свiту вже давно НАДIЯ  бродить –що  хтось таке дитя   народить.
Усiм  важлива  цяя  рiчь -  переведе нас  за  порiг.
Та створить нам  мости  - по ним  щоб  вiдповiдi   йшли.
В нас  бога   задзвенить  струна  - бо вiрой повнеться  душа.
Ii   почути треба    нам -  щоб   вiдродити  серця  глас.
Щоб  вiдчували  кожну  мить,  в якiй  зумiiм  « вразумить»
Всю велич  нашого  єднання  та прикладали всi   старання
Створити простiр  для своiй  душi – щоб  звуки  тишi  потекли!
7 08 2022