Слова брехнi

Корнейчук Пётр Ефимович
***
Слова брехні — неначе леза гострі,
У серце б'ють, лишають чорний слід.
Заради правди люди йдуть на розстріл,
Щоб не залився кров'ю сонця схід.
Душа кричить, бо лють несамовита,
Вбивають пам'ять зоряних шляхів.
Кремлівські свині звикли до корита,
У них мета — слов'янський спільний хлів.
Моя країна тягнеться до світла,
Козацька воля скріплена в боях.
І не зав'яне доля заповітна,
І Божий гнів на наших ворогах.

09.08.22






.