9 августа 2022

Галина Максимова 6
Його вже зачекалася могила -
Смерть політична втіхи не приносить.
Жорстоке серце, вкрай осатаніле,
Дітей щоденно косить...косить...

... Вже почали в моїх Пологах
Газету -- "вехи" випускати,
Аж з Пензи катані дороги -
Вже їдуть все ремонтувати.

Занадто, дуже м'яко стелять
Кільком десяткам, що на збори
Прийшли послухать...що тут мелять,
Ведут "по-светски" разговоры...

Задав питання Марципака :
"За що забили ви сусіда?-
Аж піт з чола його закапав -
Ви принесли в Пологи біди".

"-- Давай, товарищ, помолчи,
Освободили мы ваш  город,
Ты в ступе воду не толчи,
А спрячь-ка голову под ворот..."

Він озирнувся.., а позаду
Стволи стояли... "при делах"...
Продовжив орк свою пораду :
"Держись смиренно, помни страх..."

Жінки, бабусі в мить завмерли,
Замкнули туго всі вуста -
Якого біса сюди перли -
Різкий той окрик не спроста...

Що буде далі? ... Час покаже
Але не сплинуть втрати з ним...
Вразливі душі біль розмаже -
Не зможуть жити бо-зна з ким...