Малюй...

Маргарита Метелецкая
      Йди навпростець - назустріч болі й страху...
      Ото твій хрест, твій путь, твій Божий дар...
      Правдивий за гріхи свої удар
      Отримуй - то повчання , а не плаха...

      І не очікуй оплесків партеру
      На сцені хиб міражного буття -
      Соломку би стелив, аби знаття,
      Де упадеш за знаком Режисера...

      Гамуй печалі...Роздивись очима -
      Цілує промінь Сонця у чоло...
      Назви щасливим, що в житті було -
      Все відновляло крила за плечима.

      Римуй замерзлу серед літа думу -
      Малюй прекрасним навіть відчай суму...

на фото - біля вівтаря