а я знаю, що я твоя доля

Валерия Сотникова
А я знаю, що я твоя доля.
Через тернії шлях до зірок.
Відбери в мене право на волю
і нарешті зроби перший крок.

А ти знаєш, я дуже змінилась.
Ти терпів мене всякою, так.
Обміняла я роги на крила.
Моє тіло - це твій результат!!

Якщо люди питаются, хто він?
Та, за що цю любов заслужив?

Та це я - відпила його крові!
Він без мене спокійненько жив.

Та це я - не даю йому дихать!
Та це я - його жах і кошмар!
Я була, наче кішка, з ним дика,

Не питайте, я винна сама!