у нас буде малесенький к т

Валерия Сотникова
У нас буде малесенький кіт.
Я тобі буду зранку до ночі
говорити, що ти цілий світ,
що твої звели з розуму, очі.

Під тобою я буду щодня.
Підчинятися - це насолода.
Що готує для нас це життя?
Ми з тобою побачимо згодом.