як швидко час спливае

Галина Би-Локур
як швидко час спливає.
і молоді тополі
в полі вітер сповиває.
забув про все кохаче,
забув як ненька наша плаче,
забув як серденько болить.
колись побачиш, колись побачиш,
Дніпрові кручі і мякий спориш
і очі, чорні очі...
облиш, облиш...
все бачу і все чую...
вітрила червоні на щоглі,
тріпоче вітер вдалину.