Сонячна медитацiя

Светлана Дарящая Свет
Тихо... Тихо... тільки дихать,
Серце до розмови кликать,
Розчинитися у миті,
У безмежній у блакиті...

Бачить око світ глибокий,
І душа пірнає в спокій,
Мить в уяві виплива,
Вимальовує Дива...

Чути струн небесних співи,
Плеса моря переливи,
Чути сонячне проміння,
Його ніжне лоскотіння.

І приймає тіло ласку,
Поринає в свою казку,
Де судини оживають,
Разом з сонечком співають,

Кров енергію приймає,
І по тілу розчиняє,
Гріє, живить, омиває,
Світлою любов'ю сяє.

Тілу легко і розкішно,
І душі у тілі втішно,
І п'янкий на серці спокій -
Світ плекає ясноокий.


13.08.2022
Київ