З таким народом нема чого боятись...

Рая Легкая
З таким народом нема чого боятись!
Ще йде війна,
Зі сходу люди будують дім для постраждалих у Бучі.
Ніщо не згубить нашу Україну.
Вона єдина і як ніколи разом.
З"єднався увесь люд
На битву з ворогом, що беспощадно б"є усе, вбиває, душить.
Хіба він в змозі побороть таку країну,
яка ніколи не впаде, не встане на коліна!
Народе мій єдиний - тримайся!
Та витримай усе , що нам дісталось від лихої долі,
а може й карми.
Я вірю прийде завтра, розквітне, як ті тюльпани, що милують око в нашому містечку.