Медовий Спас

Галина Би-Локур
Посвятила мед та мак,
пижму та колосся,
звіробою жмак-
принесла з узлісся.

чорнобривці,горобину,
вереск, щей полин,
щоб козак любив дівчину,
щоб молов завзято млин.

посвятила меду в кринці,
пиріжки щей паляниці.
хай заходить кум,кума,
щоб була я не одна.