15 августа 2022

Галина Максимова 6
Путінські потвори здичавілі
Ночі перетворюють на жах,
Матері чатують, почорнілі,
Діточок, неначе сивий птах...

Розтинає небо змій на пазли,
Рветься тиша...зорі миготять,
Подих перехоплюється...спазми,
Руки-ноги, відмовляючи, тремтять...

... Скільки ж є "нацистів" в кожній хаті,
Що рашисти б'ють їх кожну ніч?
Морди путінські зловтішні і пихаті
Ранок убивають, що йде встріч...

Під завалами зруйнованих будинків
Чути стогони і крики, і виття,
Рятувальники, не гаючи хвилинки,
Визволяють, їм продовжують життя.

... Чи скінчаться звірства і свавілля
Збоченця, що носить ще земля?
Де ви, відьми, з вашим чорним зіллям,
Йдіть поїти "узников кремля"!