Изгелеклэр булып кайтсын

Рябина Хат
В ЭТОМ МИРЕ ВСЕ ВОЗВРАЩАЕТСЯ НА КРУГИ СВОЯ. НИКОГДА НИКОМУ НЕ ДЕЛАЙТЕ БОЛЬНО. БОГ ОДИН И ОН ВСЕ ВИДИТ. ВСЕ ХОДИМ ПОД БОГОМ...ДАВАЙТЕ ДЕЛАТЬ ДОБРО И ДАРИТЬ ХОТЬ ЧУТОЧКУ СВОЕГО ТЕПЛА БЛИЖНИМ, РОДНЫМ, ДЕТЯМ И ЛЮДЯМ ПРЕКЛОННОГО ВОЗРАСТА,

Дога кылыйк кичтэн, иртэндэ
Хэрчак юлда булган дусларга
Чит ятларга кылыйк, якыннарга
Безне курэалмаган дошманга...

Дога укыйк сызылып тан атканда
Интеккэнгэ авыр чирлэрдэн
Ялгыз аналарга, ятимнэргэ
Якты доньялардан киткэнгэ...

Дога кылыйк кояш баткан чакта
Багышлап яна туган сабыйга
Туып ускэн газиз йортыбызга.
Бабайларга укыйк, абыйга.

Куп исэнлек телэп дога кылыйк
Олы яшьтэ булган хэркемгэ
Яшэу насыйп итсен озак еллар
Диеп, бар кешегэ хэр кондэ.

Дога кылыйк эткэй- экэйлэргэ
Озак яшэсеннэр бу жирдэ
Кайгы болытлары ерак йозсен
Аяз булсын ,кук йозе илдэ.

Дога кылыйк булган бэхетлэрне
Яшэсен, дип хэркем кадерлэп
Бар изгелек эйлэнеп кайтсын, дип
Телик эле тагын бер телэк.