16 нова знайдена стежина

Радужное Тело
Вiдродилась Украiна  Нова знайдена   стежина.
Та  що  в гору пiдiйма - нове  в свiтi   вiдкрива.
Та    брати  стають   єдинi , в них  серця  тепер  вiдкритi.
В  якi  входе  благодать – почали   серця   спiвать.
Вже  не  чути  тут   журби-   новi  пишуться  вiршi.
Йде    вперед    краiна  -народила  людям  сина.
Всiх увагу приверта – Бог  почув  людськi  серця.
И радiє  вся  земля,  у сiм'ю  вже прийнята.

Того  у полi  на  просторi   серця  говорять мiж  собою.
В них   променi  вiйшли  добра  i  стала  райдуга жива.
 I  Як тому  тут не радiтu -  тут  може кожен народити.
У Нотнiй грамотi  слова , якi  пiдхопить  вся  земля .
I  ти  тут  друже  не  лiнись  - в собi  нове  вiдкрий.
Та  вiдроди  в собi   промови , якi   виводять  за пороги.
У Серцi  думка в кожного  своя - та тема у землi   ОДНА.
Немає   кращоi   землi -  де рiчки   меду потекли.
14082022