Роберт Геррик. N-44 Праведнику всё во спасение

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-44) Праведнику всё во спасение

Благоволит иль нет Фортуна днесь –
Всё во спасенье праведнику здесь;
Борец он или слабому под стать –
Всегда в нём благость будет прирастать.


Robert Herrick
44. All things run well for the Righteous
 
Adverse and prosperous Fortunes both work on
Here, for the righteous mans salvation:
Be he oppos'd, or be he not withstood,
All serve to th'Augmentation of his good.