241. Поезiя i Проза. Олександр Хмельовський

Анатолий Филимонихин
(пародія)

      Сльозою викочу слова
      І буду щирим і відвертим,
      Мені болить, коли трава
      Стає приречена до смерті...
            Олександр Хмельовський "Іду до
            слова" (Київ "Задруга", 1998 р.)


У сльози умочу слова,
Щоб бути повністю відвертим:
Мені болить, коли трава
Стає приречена до смерті,
Коли коса малює мить,
Життю окреслюючи норму...
Але ще більш мені болить,
Коли... коза моя без корму!