згадки...

Людмила Аристархова
наразi, ти в затихлий вечiр
згадаєш обрiї далекi,
де журавлиний чути клекiт
та тiнi пристрастей i зречень...

влетуть в вiнок чарiвнi речi,
Чумацький шлях /садiвника/
та зорi, в крилах вiтряка,
щоб щастя падало на плечi...

та чи прийде таке жадане
стежками болю та омани
босонiж тисячами нiг?..

i раптом осiнь у поклонi
збирає сонечко в долоні,
а вітерець церує сміх...


22.08.2022