Роберт Геррик. H-72 Его невестке, госпоже Элизабет

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-72) Его невестке, госпоже Элизабет Геррик

Как всем почившим, над тобой сперва
Я панихиды прочитал слова;
О том, как я люблю тебя, потом
Расскажет скорбь, войдя в твой вечный дом.


Robert Herrick
72. Upon his Sister-in-Law, Mistresse Elizab: Herrick
 
First, for Effusions due unto the dead,
My solemne Vowes have here accomplished:
Next, how I love thee, that my griefe must tell,
Wherein thou liv'st for ever. Deare farewell.