24 августа 2022

Галина Максимова 6
В Щоденнику війни триває запис
Малих подій і подвигів великих -
Це для рф скопичується ляпас,
Для вояків жорстоких і безликих...

... Коли опісля півночі гриміло
В містах в ніч і в глуху, і в темну,
ВОНО щомиті руки терло й веселіло,
Про перелом замріялось, напевно.

Пів року нам шматуючи життя,
Себе в глибоку прірву опускає,
Нема йому до людства вороття,
Петля його тугіше затискає...

І хоч сьогодні Україні не до свята,
Воно в серцях відлунниться звучанням -
Не будуть рубежі руснею взяті,
Закінчиться для неї все воланням!

Бо хай хоч найміцніші кинуть пути,
Для пу найкраще "куля в лоб" з пістолю.
Так довгожданній Перемозі бути! БУТИ -
БО УКРАЇНЦІВ НЕ ЗДОЛАТИ ВОЛЮ!