Квiти в пустелi

Валерий Коростов
Ось і все, що тобі нині треба, -
посадити квіти в пустелі.
Квіти простору прагнуть і неба,
вони питимуть Боже ім'я,
що проллється з блакитної стелі
на покірне поранене "я".

Уяви собі квіти, веселку -
це не важко. А далі тримай
біля вуст його, наче сопілку,
той міраж. Доки гратимеш, буде
і не зникне ніколи. Тож грай.

28.08.2022.