Искам само теб

Йорданка Радева
автор: Йорданка Радева

Искам всички нощи с теб…
Под небетата ни, на щурците в серенада.
Да те усещам до моето сърце
в есенната ни… в най- нежната прохлада.

Искам всички думи с теб…
В очите ти да се оглеждам като звездичка.
Да не стигат. Да ни трябват още.
Мъничко… За любовта ни само… само две.

Искам всички нощи с теб…
От любовта ти в тях с теб да съм пияна.
Искам… Искам просто…
За нас преди да няма… И да няма… след…

Искам само теб… Сега... В нощ за двама.