30 августа 2022

Галина Максимова 6
Знаній особі у м. Пологи...С.Г. :

А до війни вдягав ти вишиванку,
Напроти серця руку прикладав...
Через пів року в літньому серпанку
І честь, і совість ворогу продав...

Коли ти справжнім був -- тоді, чи вже тепер?
Тебе посади звабили які?
Чому ти коменданта не попер,
Коли тобі доріжки слав дуже м'які?

Мені б поглянути в твої сіркові очі,
Які святими бачила колись...
Чи по своїй ти волі збочив?
Чи вже давно не Богові моливсь?