среди романтизирующих мученичество

Полина Токмакова
Будучи среди таких мужчин
Кто романтизирует мученичество, а по факту просто не может защитить,
Мои все как один
стоят за жизнь,
Они не Палпатин
И на его козни не повелись,
Сами себе господин
Парят высоко устремляя помыслы ввысь,
Им пофигу на карантин),
Истинное выживание это дух, не знающий слова корысть,
Достигая блаженства своих Вершин,
Кульминацией счастья должна заканчиваться каждая мысль,
И бесконечность вечной весною проскальзывает фоном их жизней картин~
19-29.08.22

Being among these men
Who romanticizes martyrdom, but in fact simply cannot defend,
My peopple all as one
stand for life
They are not Palpatine
And they did not fall for his machinations,
Their own masters
Soar high directing thoughts up,
They don't care about quarantine)
True survival is a spirit that does not know the word self-interest,
Reaching the bliss of their Heights,
Every thought must end with a climax of happiness,
And infinity in eternal spring slips through the background of their paintings of lives~
19-29.08.22