ОМД

Умиджон Шарапов
Поправь меня, если не прав, ведь ты всегда прав!
Последнее лето империи, не так ли?
И нет у неё на меня ни прав ни управ,
Прокрустово ложе разобрано до деталей.
Да, августовских теплыней – псевдотепло.
По исполнению стихотворных пророчеств
Определяем, поэт здесь или трепло
Под хэштэгом «плохиестихи» (всё. Прочерк). 

Ничоси Нэнси Пилоси!
Си зеленеет от злости:
Свобода – такой же нонсенс,
Как в мисосупе кости!..

У жизни нет черновика
(Строка одолжена ВК).
Раз ошибёшься – на века
Запомнят. И – привет-пока!
ОГПУ и ВЧК
Объявят в розыск. Далека
Дорога. Чуждые брега 
Маячат мне издалека.
В белогвардейца, кулака
Обрядят и намнут бока.
И помариновав слегка
(Прям как цыплёнка Табака) 
Поджарят, и наверняка
Заминусуют. ТэЧеКа.

Я твой клиент, поэт на поселении.
Этому миру не то чтобы свой в доску,
Не назову сплошным увеселением
Своё житьё, но воспарений было вдосталь –
Да – эпизодов вдохновения. Всё просто:
Всегда к тебе, работодателю, был доступ.


Виправи мене, якщо не правий, адже ти завжди правий!
Останнє літо імперії, чи не так?
І немає в неї на мене ні прав ні управ,
Прокрустове ложе розібрано до деталей.
Так, серпневих теплин – псевдотепло.
За виконанням віршованих пророцтв
Визначаємо, поет тут чи трепло
Під хештегом «погані вірші» (всі. Прочерк).

Нічосі Ненсі Пілосі!
Сі зеленіє від злості:
Свобода – такий самий нонсенс,
Як у місосупі кістки!

У життя немає чернетки
(Рядок позичена ВК).
Якщо помилишся – на віки
Запам'ятають.  І - привіт-поки!
ОГПУ та ВЧК
Оголосять у розшук.  Далека
Дорога.  Чужі бреги
Маячать мені здалеку.
У білогвардійця, кулака
Обрядять і намнуть боки.
І помаринувавши злегка
(Прям як курча Тютюн)
Підсмажать, і напевно
Замінусують.  ТеЧеКу.

Я твій клієнт, поет у поселенні.
Цьому світу не те щоб свій у дошку,
Не назву суцільним розвагою
Своє життя, але здіймання було вдосталь -
Так – епізодів натхнення.  Все просто:
Завжди до тебе, роботодавця, був доступ.