Коли у нас закiнчиться iйна...

Виталий Федоренко
Коли у нас закінчиться війна,
І вийдуть стомлені бійці з окопів.
Навколо запанують мир і спокій,
Коли у нас закінчиться війна.

І вийде в поле зранений солдат,
І дівчинка йому протягне квіти.
В моїй країні перестануть гинуть діти,
Коли у нас закінчиться війна.

І полетить від міста й до села,
По всій моїй нескореній країні -
Героям слава! Слава Україні !
Коли у нас закінчиться війна.

Ми відбудуэм всі наші міста,
Не вибачим  їм жодної цеглини.
І не пробачим  вбивство жодної людини.
Коли у нас закінчиться війна!

16.03.2022.