святому уху

Алекс Ахматов
Молитва святому уху:

Царю небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прийди и вселися в НЫ, и очисти НЫ от всякия скверны, и спаси Блаже, души наша.