Багаж

Наталия Ехлакова
Отак оглянешся назад,
а там багаж великий:
валізи повні почуттів,
велика скриня з сміхом.

Ці почуття напрочуд різні є,
як фарби літом:
яскраві, життєрадісні, сумні,
а сміх є сміхом.

*****
...і сам багаж цей не збереш,
дороги довгі,
завжди у поміч ті,
з ким йдеш,
без них твоє життя - неповне.