Запитання

Наталия Ехлакова
Так здається:
серце б'ється,
живеш- проживаєш,
віриш в Бога,
віриш в правду,
а її немає.

Чи немає, чи блукає?

Скажіть, добрі люди,
чому зло велике темне
панує повсюди?
Стільки горя, стільки жаху
воно наробило.
Коли стане тая правда,
поверне міць - силу?