The trust is out here

Николай Кривуша
Калі сёння панядзелак,
Ну а заўтра будзе май,
А сусед мой - стары малак,
І бярозак цэлы гай.

То ўчора будзе хутка.
Час ісці за мною ўслед.
А з канавы рыжа вутка
Перадасць каню куплет.( прывет)

І звініць ён у вуха Засе,
А  ў маём туман свісціць.
Бо ў палётах на Пегасе
Хуткасть - як страла ляціць.

Я лячу насустач праўдзе,
А наўкол усюды гам.
І я чую: "Праўда будзе!"
Але праўда - дзесьці там...