Мечты

Ирина Гребельная 2
Мої мрії про майбутній День Перемоги,
Що я буту робити у цей омріяний день!?
Може буду молитись самому Сварогу,
А скоріше танцювать на столах.

Мої мрії схвалили всі Боги,
Я їм вдячна за багато знамень!
Ми не хочемо долю для себе убогу,
І загинути в скорботі у плах.