Властитель

Ленагравюра
Я не спешу,
Мимо меня
Событий
Финиши летят,
Страстей послушница,
Желаний,
Смиренно
Опускаю взгляд,
У времени
Мгновений лик,
Узнать,
Запомнить
Не дано,
Неотвратимо
И бесстрастно
Над нами
Властвует оно.